versarile-blogger-award.jpg

Hvala puno Kristini Mikić i njezinom blogu Letivlastitimkrilima.com na nominaciji za Versatile Blogger Award. Oduševljena sam na nominaciji i s ponosom mogu reći da mi je ovo već druga nominacija, prvu sam dobila na svom drugom blogu “Fotkice”.

Blog letivlastitimkrilima je jako zanimljiv i pun je prekrasnog sadržaja, prekrasnih fotografija, ali i divnih riječi. Ako ga do sada niste vidjeli, moj savjet je da odete što prije jer ćete biti oduševljeni.

ŠTO JE.png

Što je Versatile Blogger Award? Ponajprije simpatično priznanje koje blogeri dodjeljuju jedni drugima za trud i rad. A onda indirektno i poziv njihovim čitateljima da počnu pratiti i druge blogere. Pitate se gdje je strah od konkurencije? Uvjerila sam se više puta, stvarno mu nema mjesta u svijetu blogera. Naprotiv. I sama redovno čitam razne naše blogove, i svaki tjedan “otkrijem” koji novi, izvrstan blog, zahvaljujući upravo preporukama kolega blogera.

PRAVILA.png

 • Zahvalite osobi koja Vas je nominirala
 • Nominirajte do 15 bloggera ( može manje, ali ne i više), i obavjestite ih
 • Podjelite sa svima sedam činjenica o sebi
 • Objavite sliku nagrade u svom tekstu i ova pravila
 • Ako sam nekoga zaboravila nominirati, unaprijed se ispričavam. Nisam vas nominirala jer sam vjerojatno zaboravila, ili ste već nominirani.

MOJE NOMINACIJE.png

7 ČINJENICA O MENI (1)

 • NESPRETNA SAM

Ja sam jedna od onih koji uspiju pronaći način da padnu, zapnu ili se zabiju bilo kada i u bilo koga. Nisam smotana cijelo vrijeme, jednostavno imam svoje trenutke. No, uvijek se nekako snađem i smijem se samoj sebi jer mi ništa drugo ne preostaje.

 • TVRDOGLAVA

Uvijek su mi svi govorili da sam jako tvrdoglava, no nisam se previše opterećivala s tim. Sve dok nisam samu sebe uhvatila u par situacija i pitala se “Jesam li normalna”!? Ponekad znam biti toliko jako tvrdoglava da samu sebe znam iznenaditi, pa si u tim trenucima pokušavam posložiti stvari u svojoj glavi i pokušavam što manje “tjerati po svom” i pustiti druge da imaju pravo govora.

 • ČUDNA

Ne mogu sjediti u autobusu ili tramvaju “naopako”, odnosno ne mogu biti okrenuta prema stražnjoj strani jer me uhvati panika i mučnina. Dakle, ako nisam okrenuta prema vozaču, osjećam se nelagodno. Također u automobilu ne mogu čitati knjige, niti mogu gledati u mobitel. Kada idem na daleki put, obavezno moram popiti tablete protiv mučnine da bih se mogla opustiti i normalno ponašati. Dodala bih i da imam užasan strah od visine, ali i od zubara. 

 • MRZIM NEPRAVDU

Jedino što me uvijek može rasplakati i rastužiti je nepravda. Inače sam dosta jaka u raznim situacijama, i mogu reći da sam sabrana i čvrsto stojim na nogama. No, nepravda je nešto što me odmalena najviše rastuživalo i nepravdu ne mogu oprostiti. Imala sam par situacija u životu gdje su me znali nepravedno za nešto optužiti, i to se ne zaboravlja.

 • VOLIM SAMOĆU

Možda sam među rijetkima koji vole samoću, ali zaista je tako. Volim odvojiti par sati dnevno samo za sebe i za svoje misli. Volim otići sama na kavu, čitati novine, knjigu, riješavati križaljke ili samo promatrati ljude. Volim upaliti glasno glazbu i uživati u trenutku, pa makar i spremajući stan.

 • SMIJEH JE LIJEK

Smijem se kada mi je teško,ali i onda kada imam razloga za smijeh. Smijeh je lijek i vrlo je bitan. Volim biti sretna, a kada nisam sretna, volim se truditi da budem. 

 • OBOŽAVAM MAŠTATI

Volim u svojoj glavi uvijek imati sretne trenutke i volim maštati, volim zamišljati kako sam večinu stvari već ostvarila i kako sam zbog toga jako sretna. Držim se onog pravila da se sve može ostvariti ako duboko u sebi vjeruješ i ako to dovoljno privlačiš.