O meni

o meni

Gastro bloger: Tko sam ja i zašto sam odlučila postati blogerica? Moje ime je Matea Mikić Pavlović i ja sam ponosna majka djevojčice i dječaka. Živim sa svojom malom obitelji u Zagrebu i uživam radeći ono što volim.

Prije svega, dobro došli u moje “Priče iz kuhinje”, nadam se da vas raduje moja stranica i da pronalazite sebi odgovarajuće recepte.

Blog je nastao kao podsjetnik na najdraže recepte koje sam željela sačuvati samo za sebe. S vremenom sam shvatila da tu ipak postoji nešto više, te sam uživala u pripremi, fotografiranju i stvaranju novih jela. Moje životne želje su bile drugačije i nikada sebe nisam vidjela u kuhinji, a pogotovo kao gastro blogera jer zapravo nisam voljela kuhati. Kako nitko od nas ne zna što zapravo voli raditi dok se zaista tome ne posveti s puno ljubavi, tako ni ja sama nisam znala dok nisam otkrila koliko zapravo uživam provoditi vrijeme kuhajući.

gastro bloger

Živim u Zagrebu. Inače dolazim iz Slavonije i ponosno to ističem. Promijenivši par gradova u nekoliko godina te isprobavajući lokalne recepte zaljubila sam se u kuhanje. Istražujući gradove zaljubila sam se u fotografiju i spojila dvije ljubavi, što je rezultiralo blogom. Volim raznolikost, šarenilo i spajanje nespojivog, što dodatno ističe moju kreativnost. Majka sam jedne prekrasne velike djevojčice i dječaka od 5 mjeseci.

Recepti su raznoliki jer volim raznovrsnu hranu, pretežno se volim bazirati na zdravije obroke, no nisu mi strani ni deserti. Volim pripremati sve i želim svoj blog posvetiti svim grupama i tipovima ljudi.

gastro bloger

Otvorena sam za sva pitanja i nesuglasice vezane za objavljene recepte.

KONTAKT

 

 

 16 Comments

 1. your blog looks fantastic and the recipes look delicious! I look forward to following you 🙂
  -April

 2. Thanks for liking my recent posting and for following me! I’m looking forward to trying some of your recipes. -Moira

 3. Thank you for following me at Triggershorse. I’m heading over to your Facebook page now. – Fawn

 4. Thank you all! I hope you all enjoy reading my blog. – Kitchn

 5. Thank you for following Cuppanatter! Your recipes look great too – I look forward to trying a few!

 6. What a lovely blog you have! Enjoy your day, and thank you for the follow! Be well – Jane

 7. Hi! Thanks for checking out my blog. Your recipes look mouth-watering! Sometimes, I include recipes that connect to the setting or characters of the books I review, so as I follow your blog I’ll look for relevant posts and contact you to see if you would like to share and link a post to one of mine 🙂

 8. A pleasure to meet you.

 9. Thank you for following my blog! 🙂 Keep up the good work too!

 10. Hi! Congratulations. You have been nominated for the Versatile blogger award. Please collect it at http://aromasandflavours.com/2014/05/12/chocolate-cookie-tarts-weekend-celebrations/

 11. You have a lovely blog! Sweet work. Amazing recipes. Looking forward to follow you.

  1. Thank you very much! 🙂

 12. What delicious photography and tantalizing recipes! Thank you for following WordBowlbyMsCharlieS.com and introducing me to your kitchen! I look forward to more!

  1. Thank you very much! 🙂

Želite li komentirati?

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Follow Me!