Koprivila i Matea’s Kitchn Stories vam poklanjaju super POKLON PAKET.

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite ovaj super POKLON PAKET, ako ne koristite Koprivila proizvode, sada bi bilo idealno vrijeme da ih isprobate.

POKLON PAKET SADRŽI:

  • ČAJ OD KOPRIVE – Brojne su blagodati čaja od koprive jer dobro uklanja sluz u plućima kod kašlja. Smanjuje upale dišnih puteva, a preporučuje se i kod astme. Čaj od koprive je diuretik koji djeluje protuupalno pa se pije za bolesti urinarnog trakta, kao i za cistitis te nefritis.
  • SIRUP OD KORPIVE – Ukusan i osvježavajući napitak bori se protiv reume i artritisa, a kako kopriva sadrži puno željeza koje tijelo može iskoristiti. Koristi se i protiv anemije. Čak ga piju oni koji imaju astmu i probleme s kožom. Također sirup od koprive, pomaže kod respiratornih i urinarnih problema, ali i gubitka kose
  • MELEM OD KOPRIVE – Tvrdokorna suha koža koje se ne možete riješiti dobila je svog ravnopravnog protivnika. Melem od koprive njeguje i hrani kožu lica i tijela. Omekšava, vlaži i čini glatkom suhu hrapavu kožu, te podupire sposobnost obnavljanja kože. Namijenjen je svim dobnim skupinama s problematičnom suhom kožom te osobama čija je koža svakodnevno izložena negativnom vanjskim utjecajima (voda, hladnoća).

koprivila

Nemojte gubiti vrijeme i pridružite se nagradnoj igri odmah. Uz ovu vrijednu nagradu, možda osvojite i jedan proizvod GRATIS te ga možete pokloniti i dragoj osobi.

Iskreno, koprivila proizvode koristim i zaista sam zadovoljna. Među favoritima su mi čaj od korpive i sirup od koprive koji dajem svojoj kćerki za jačanje imuniteta. Ako koristite koprivila proizvode, molim vas da u komentaru napišete svoje mišljenje. Da bi oni koji sudjeluju u nagradnoj igri mogli vidjeti vaša iskustva.

Za sudjelovanje je dovoljno da odete na page (klikni sivi tekst) – Matea’s Kitchn Stories i na page Koprivila te da obje stranice lajkate ako naravno želite, također u komentar ispod ovog posta putem facebooka napišite #jaželimkoprivilu i kliknete “Također objavite na facebook-u”, primjer:

 

Izvlačenje dobitnika će biti za točno tjedan dana, točnije 26.10.2017 putem random izvlačenja.

SRETNO!